Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Windows

STAP 1

Download de helpdesktool

STAP 2

Eens u het icoontje hebt aangeklikt, krijgt u de keuze om het programma te openen (run) of op te slaan (save). Deze keuze verschijnt onderaan uw browser. Selecteer run.

STAP 3

Het programma verschijnt in de taakbalk op uw bureaublad. Klik het icoontje aan op de taakbalk.

STAP 4

U krijgt nu het programma te zien. Wacht even tot een ID en Wachtwoord automatisch gegenereerd zijn en geef vervolgens de informatie door aan de Userfull medewerker. Dit zijn de cijfers onder de velden "Uw ID" en "Wachtwoord".

Userfull Helpdesk Tool Windows

STAP 5

U bent klaar en kan rustig toekijken hoe de Userfull medewerker de problemen oplost.

Mocht u nog vragen hebben bij deze werkinstructies, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met de Userfull helpdesk.

Bel ons