Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Oplossingen

Oplossingen

Enkele van onze producten

Alle producten

Teams - dé tool om vlot samen te werken

Teams is een sterke cloud tool die tegemoet komt aan de verwachtingen van de hedendaagse organisatie. Samenwerken wordt steeds belangrijker en daar biedt Teams dan ook een mooie totaaloplossing voor.

Wilt u meer weten?

Meer info

Office 365 | Reeks oplossing in de cloud

Office 365 is een cloud-based applicatiepakket waarin zowel documentbewerking-, communicatie en opslagtools vervat zitten en steeds up-to-date is. 

Wilt u meer weten?

Meer info

Professioneel samenwerken met Skype for Business

Alles wat u nodig heeft voor het voeren van gesprekken in één app: chat, telefonie, video en online vergaderingen. En omdat Skype for Business deel uitmaakt van Office 365, is het eenvoudig om rechtstreeks vanuit Office-bestanden samen te werken.

Wilt u meer weten?

Meer info

Business Intelligence (BI) om meer te halen uit uw data

Welke klanten genereren de meeste omzet? Waarom genereert een product minder winst tijdens een bepaalde periode? Analyseer de gegevens aanwezig binnen uw bedrijf, stuur uw activiteiten bij en neem op elk moment beslissingen die uw bedrijfsstrategie ondersteunen. Userfull helpt u om data om te zetten in waardevolle en bruikbare informatie.

Wilt u meer weten?

Meer info

Overzicht oplossingen in de cloud

Steeds meer organisaties doen beroep op de Cloud om hun data op een veilige en makkelijke manier te beheren.
 
 

Wilt u meer weten?

Meer info

Multi factor authentication

MFA is een extra beveiligingssysteem naast je standaard beveiliging (zoals je login en wachtwoord) die een veranderlijke code vereist. Deze code wordt gevraagd bij het aanmelden op een account, website of om toegang te verkrijgen tot bedrijfskritische data. Je haalt ze op via de MFA-applicatie, via sms of via e-mail.
 
 

Wilt u meer weten?

Meer info

Niet gevonden wat u zocht? Laat ons u daarbij helpen.

Contacteer ons