Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Oplossingen

Oplossingen

Enkele van onze producten

Alle producten

Enterprise Device Management - reeks in de cloud

Met EDM kan je als bedrijf de beveiliging en het beheer van al je toestellen, applicaties en inhoud gemakkelijk managen. 
 
 

Wilt u meer weten?

Meer info

iServer - Softwareoplossingen voor bedrijfstransformaties

In deze digitale tijden, zorgt de verhoogde snelheid van zaken doen ervoor dat bedrijven sneller en efficiënter moeten reageren op steeds veranderende markten en economische factoren. Die flexibiliteit hangt niet enkel af van ‘business-agility’ – hoe snel bedrijven kunnen veranderen in de manier waarop zij opereren – maar ook van de mate waarin ze de onderliggende technologie kunnen transformeren die hen in staat stelt om business te doen.

Wilt u meer weten?

Meer info

Office 365 - Uw Office overal bij de hand

Neem uw kantoor met u mee, overal waar u gaat. Met de toepassingen waarmee u vertrouwd bent en overal toegang tot uw bestanden. Altijd up-to-date.

Wilt u meer weten?

Meer info

Business Process Management (BPM) met K2 Blackpearl

Met de Business Process Management-software (BPM) van K2 automatiseert u uw bedrijfsprocessen en maakt u formulieren of rapporten. Ontdek er meer over.

 

Wilt u meer weten?

Meer info

Multi factor authentication

MFA is een extra beveiligingssysteem naast je standaard beveiliging (zoals je login en wachtwoord) die een veranderlijke code vereist. Deze code wordt gevraagd bij het aanmelden op een account, website of om toegang te verkrijgen tot bedrijfskritische data. Je haalt ze op via de MFA-applicatie, via sms of via e-mail.
 
 

Wilt u meer weten?

Meer info

Teams - dé tool om vlot samen te werken

Teams is een sterke cloud tool die tegemoet komt aan de verwachtingen van de hedendaagse organisatie. Samenwerken wordt steeds belangrijker en daar biedt Teams dan ook een mooie totaaloplossing voor.

Wilt u meer weten?

Meer info

Niet gevonden wat u zocht? Laat ons u daarbij helpen.

Contacteer ons