Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Events

Userfull organiseert ‘Leiden met Lef’, een leerrijk event met 3 topsprekers rond de thema’s leiderschap & het
effect van een geoptimaliseerde organisatiestructuur en wat je kan bewerkstellingen om beiden te optimaliseren om meer bevlogen en betrokken werknemers te creëren.

Wat u kan verwachten? Een leerrijke namiddag waarna u buitenwandelt met bruikbare tips rond de uitdagende leidersrol naar huidige en toekomstige medewerkers toe. U leert hoe u werknemers meer bevlogen en betrokken tot de organisatiedoelen maakt en hoe een leider optimale organisatiestructuren kan opzetten en welke invloed deze heeft op medewerkers.

Om dit te bereiken, hebben we voor u deze sprekers in huis gehaald:

• Elke Geraerts, auteur van de twee bestsellers ‘Mentaal Kapitaal’ en ‘Het Nieuwe Mentaal’. In haar presentatie spreekt ze over leiden met lef, de mythe rond time management, hoe empathie kan leiden tot succes en hoe het leiderschap van de toekomst eruit ziet. Haar praktische tips zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek: vanuit haar achtergrond als neuropsychologe praat ze over de rol van ons brein in succesvol leven en ondernemen.
Daarnaast is ze partner bij Better Minds at Work, een organisatie die bedrijven ondersteunt in de uitdagingen rond stress, wellbeing en bevlogenheid.

• Ann Baeke, auteur van ‘Leider zonder Masker’, die vanuit haar ruime managementervaring spreekt over leiderschap dat een authentieke en effectieve bijdrage levert aan de zelfrealisatie van mensen, teams en organisaties. Ann helpt met haar organisatie Natural Leadership bedrijfsleiders en managers met prestatiedruk en leert hen hoe ze een engagementscultuur kunnen opbouwen.

• Tim Van Daele begeleidt als change management consultant dagelijks bedrijven doorheen structurele change programma’s om hen meer ‘agile’, efficiënt en strategie-gedreven te maken. Hij bouwt hierbij verder op de kracht van gemotiveerde medewerkers en teamwork. Namens Flanders Synergy, een organisatie die vanuit haar expertise organisaties in transformatie ondersteunt, brengt hij een vurig betoog over de implementatie van een geherorganiseerde organisatiestructuur gebaseerd op teams. Ook kaart hij aan welke rol de leider in dit proces speelt. Aan de hand van interactie met het publiek kan u tijdens zijn sessie ook inzichten verwerven rond de aanpak van andere organisaties.

Na de sessies kan u tijdens een walking dinner napraten over de opgedane inspiratie en tips. U krijgt vervolgens een goodiebag mee naar huis met daarin de boeken 'Het Nieuwe Mentaal' van Elke Geraerts en 'Leider zonder Masker' van Ann Baeke.

 

Wenst u aanwezig te zijn? Informeer even bij uw contactpersoon bij Userfull of registreer u hier

Location of this event

Scherpenhoek 91, 2850 Boom