Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Events

Het werken in de cloud is aan een onmiskenbare opmars bezig in het Belgische bedrijfsleven. Bij cloud computing bevindt de IT-infrastructuur of software zich niet op één welbepaalde plaats binnen de bedrijfsmuren, maar elders: in de cloud. Volgens Forrester zal de cloud in 2016 nog meer versneld tot maturiteit komen. 

Userfull start in maart met een nieuwe reeks van infosessies voor 2016, gecombineerd met een Proximus datacenter visit. Dit concept is toe aan haar tweede jaargang en is op maat van KMO’s in volle groei.

De volgende editie van de reeks vindt plaats op donderdag 24 maart en is weggelegd voor management en functionele profielen. Eerst zal uw kennis verruimd worden tijdens de twee infosessies. De eerste infosessie handelt over productief werken in de cloud, de tweede schetst u hoe een migratie naar de cloud verloopt, gestaafd door enkele cases.


Vanaf 12.30 uur bent u welkom op de broodjeslunch, we starten om 13.00 uur. Na de infosessies is er een vragenronde waarbij ingegaan zal worden op uw specifieke bedrijfssituatie en marktomkadering. Vervolgens starten we rond 14.00 uur met een gegidste rondleiding in de datacenters van Proximus. Tijdens dit bezoek krijgt u inzicht en een gevoel rond de high-end infrastructuur achter de private cloud van Proximus.

Na afloop, rond 15.00 uur, is er tijd en ruimte om na te praten en te netwerken met de aanwezigen.

Hieronder een overzicht:

  • 12.30 uur: Verwelkoming met drank en broodjeslunch
  • 13.00 uur: Infosessies
    • Productief werken in de cloud
    • Migratie naar de cloud: verloop & cases
  • 14:00 uur: Unieke rondleiding met gids in het datacenter. Tijdens dit bezoek krijgt u inzicht in en een gevoel rond de high-end infrastructuur achter de private cloud van Proximus. 
  • 15:00 uur: Netwerkmogelijkheden met hapje en drankje

Altijd al benieuwd geweest naar wat er zich achter de cloud afspeelt?

Schrijf u in

Location of this event

Carlistraat 4, 1140 Brussel