Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Events

De Channel Awards is een uniek event voorbehouden voor de professionals uit de distributie, aankoop en verkoop van ICT in België. Deze gaat jaarlijks door in januari en is het rendez-vous bij uitstek geworden waar iedereen die telt binnen het kanaal aanwezig moet zijn.

Partners, concurrenten, klanten en prospecten nemen in een uitermate geschikte netwersfeer deel aan de finale voting en overhandiging van de Channel Awards. Het is bij het galadiner dat de vendors, distributeurs en resellers hun publieksprijzen in ontvangst nemen. De awards zijn een interpretatie van de markt en rusten niet op wetenschappelijke enquêtes of jury beoordeling. Ze zijn een erkenning van het kanaal.

Tijdens die avond, die u onder geen beding mag missen, komen alle toonaangevende fabrikanten, verdelers en verkopers samen. Het is een exclusief evenement voor het kanaal, waarbij de beste spelers uit de wereld van de ICT distributie beloond worden.

De uitreiking van de Awards vindt plaats in één van Brussel 's mooiste showroom, de Fascination Center. Het zelfde prestigieuze kader waar we verleden jaar de uitreiking hebben mogen houden in het bijzijn van meer dan 460 VIP genodigden. Kortom, het ideale kader om te netwerken en partnerships te creëren!

Location of this event

Tollaan 68, 1200 Brussel