Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

KLANTVERHALEN

Enkele van onze klanten

Vlajo

Vlajo is de beweging “Vlaamse Jonge Ondernemingen” en wil voor meer welvaart en welzijn zorgen in Vlaanderen. Dit doen ze via initiatieven die een brug slaan tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. De rol van Userfull in dit partnership is om projecten zo goed mogelijk te begeleiden waarbij Vlajo-studenten de kans krijgen om hun eigen website te lanceren.

Vleemo

Vleemo is een samenwerking tussen de Vlaamse energiebedrijven Aspiravi en Polders Investeringsfonds. Deze ondernemingen zijn gespecialiseerd in hernieuwbare energie. Userfull ondersteunt Vleemo met infrastructurele IT-oplossingen. Userfull zorgt er ook voor dat de data-communicatie met de windmolens vlot verloopt.

Korys

Korys is de investeringsstructuur van de Colruyt-familie en bestaat uit een team van 22 investerings-professionals, die hun hun ruime expertise in investeren, strategie, consulting en operationeel management aanwenden. 

Vlaams Nederlands Huis (deBuren)

Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren biedt een platform voor debat over cultuur, wetenschap, politiek en samenleving in Vlaanderen, Nederland en Europa. Kunstenaars, journalisten, wetenschappers en politici krijgen er het woord. Voor heel het beheer van hun IT-omgeving, kunnen deBuren rekenen op de expertise van het Userfull-team.

Computer Profile

Computer Profile beschikt over een portfolio van technologie en services dat bedrijven helpt bij leadgeneratie en opvolging. Dankzij Userfull kunnen alle klanten van Computer Profile hun CRM-systeem automatisch synchroniseren met de database van Computer Profile. Daarnaast begeleidt Userfull het management team van Computer Profile bij strategische en technologische ontwikkelingen.

Participatiemaatschappij Vlaanderen

PMV is een zelfstandige investeringsmaatschappij. Zij investeert in het economische weefsel van Vlaanderen. Wilt u zelf een onderneming starten, maar vindt u geen partij die borg wil staan voor uw lening? Dan moet u zeker eens bij PMV langsgaan. Userfull staat PMV bij met de meest uitdagende vraagstukken. Daarnaast ondersteunt Userfull hen ook door oplossingen binnen Sharepoint- en CRM te ontwikkelen.

Homesend

HomeSend is een joint venture gevormd door Mastercard, eServGlobal en BICS die landsoverschrijdende waardetransfers tot stand brengen. Userfull heeft de opstart van hun internationale kantoren begeleid en biedt advies voor opkomende IT-projecten. Aldoende staat Userfull Homesend bij voor de implementatie van Office 365 en ontwikkelingen binnen Microsoft SharePoint.

Voka

VOKA is een Vlaams netwerk van ondernemingen dat meer dan 18 000 bedrijven in België en Brussel samenbrengt. Userfull levert advies en diensten aan de kantoren te Leuven en Halle-Vilvoorde op het gebied van Het Nieuwe Werken. Zo zorgen we ervoor dat de medewerkers overal kunnen werken en toegang hebben tot alle applicaties van VOKA.

Parkwind

Parkwind is een bedrijf dat zich focust op de ontwikkeling en het onderhoud van offshore windparken. Userfull biedt hen consultancy op vlak van IT-Management en algemene support voor deze snel groeiende onderneming.

Ancienne Belgique

Ancienne Belgique klinkt u ongetwijfeld bekend in de oren. In de volksmond ook wel “AB” genoemd, blijft Ancienne Belgique één van de grootste en beste concertzalen van het land. Userfull ondersteunt AB op vlak van IT-Beleid en aan de hand van een jaarplan voorzien we voorspelbare budgetten en een stapgewijze continuïteit en verbetering van de IT-omgeving. Zo zorgen we ervoor dat zowel ticketing als de website met elkaar verweven zijn. Minder werk voor AB dus en meer tijd voor goeie muziek.

CEPSA

CEPSA Quimica is een energiemaatschappij. Zij richten zich vooral op de exploitatie, ontwikkeling en productie van petrochemicaliën, gas en elektriciteit. Als lokale IT-partner van de Belgische tak van dit Spaans bedrijf helpen we hen de continuïteit van hun systemen en tools te waarborgen. Daarnaast bieden we ook technische ondersteuning aan de medewerkers.

Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten

Het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten (IAB) is een beroepsorganisatie voor Belgische accountants en belastingconsulenten. Zij zien toe op de opleiding en verzekeren de aanwezigheid van een team van specialisten inzake accountancy en fiscaliteit. Zij waken er ook over dat de opdrachten van deze specialisten goed uitgevoerd worden. Userfull is er verantwoordelijk voor het beheer van het cloudplatform waar de ledenapplicaties van IAB op draaien en het strategisch plan rond oplossingsgerichte informatisering.

Var

Var is de commerciële afdeling van de VRT. Zo staat ze onder andere in voor de advertentieruimte en planning op radiozenders zoals Studio Brussel, Radio 1, Radio 2 en MNM. Doorheen de jaren heeft Userfull een relatie met Var opgebouwd tot trouwe IT-partner. Voor alle IT-noden vindt Userfull een geschikte oplossing: van partnerportalen tot CRM-software.