Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

KLANTVERHALEN

Enkele van onze klanten

Zambon

Zambon is een Italiaans farmaceuticabedrijf dat gerenommeerd wordt voor haar wetenschappelijk en farmaceutisch onderzoek. Userfull bouwt samen met Zambon België een lang termijn stappenplan uit om haar IT-omgeving voor te bereiden op de toekomst.

Ancienne Belgique

Ancienne Belgique klinkt u ongetwijfeld bekend in de oren. In de volksmond ook wel “AB” genoemd, blijft Ancienne Belgique één van de grootste en beste concertzalen van het land. Userfull zorgt ervoor dat zowel ticketing, mailings, de website en CRM allemaal met elkaar verweven zijn. Minder werk voor AB dus en meer tijd voor goeie muziek.

Vleemo

Vleemo is een samenwerking tussen de Vlaamse energiebedrijven Aspiravi en Polders Investeringsfonds. Deze ondernemingen zijn gespecialiseerd in hernieuwbare energie. Userfull ondersteunt Vleemo met infrastructurele IT-oplossingen. Userfull zorgt er ook voor dat de data-communicatie met de windmolens vlot verloopt.

Decom

Decom is een Brussels communicatiebureau. Ze assisteren bedrijven met de uitwerking van hun strategisch communicatieconcept en zorgen voor de integratie van cross-media campagnes. Userfull begeleidt Decom met uitdagende IT-projecten en geeft support aan de medewerkers.

Efeco

EFECO (Esco Financial and Engineering Company) is een groep van bedrijven gespecialiseerd in industriële apparatuur en bijhorende accessoires. Userfull begeleidde EFECO met een internationale Office 365-implementatie. Daarnaast onderhoudt Userfull het CRM-systeem en het SharePoint-platform.

Film Fund

Film Fund is het nationaal fonds voor audiovisuele kunst in het Groothertogdom Luxemburg. Hier kunnen Luxemburgse filmproducten steun aanvragen om hun nieuwste project te ontwikkelen. Userfull ontwikkelde een volledig geautomatiseerd portaal waardoor Filmfund deze aanvragen nu efficiënter kan opvolgen.

De Sutter Electronics

Bij De Sutter Electronics kunnen bedrijven terecht voor al hun telefonische en elektrische apparatuur van topkwaliteit. Om de verkopers te ondersteunen had De Sutter nood aan een stabiel CRM-platform. Userfull zette Dynamics CRM voor hen op en dit biedt hen nu ondersteuning op maat.

AIJN

AIJN is de vertegenwoordiger van de gehele fruitsapindustrie in heel de Europese Unie. Dit gaat dus van het produceren tot het verpakken van alle fruitsappen. AIJN bewaakt de kwaliteit van deze gezonde drankjes door producenten te adviseren, maar ook te controleren. Verder bestaat hun taak erin om de maatschappij te informeren over alles wat het gebruik van fruitsappen betreft. Userfull ondersteunt de werkomgeving waardoor zij vlot en efficiënt kunnen werken. Ook helpt Userfull de werknemers van AIJN door hen met raad en daad bij te staan.

Les Auberges de Jeunesse

Les Auberges de Jeunesse is een vereniging van jeugdherbergen. Aldoende staan zij in voor het beheer en de leiding van verschillende jeugdherbergen, ontmoetings- en verblijfcentra. Aangezien dit veel organisatie vergt, helpt Userfull hen met advies en technische ondersteuning.

The Federation of Belgian Chambers of Commerce

De Federatie van Belgische Kamers van Koophandel is een overkoepelende organisatie voor alle Belgische Kamers van Koophandel. Daaraan toegevoegd, vertegenwoordigen zij ook 33 Belgisch- Luxemburgse Kamers van Koophandel in het buitenland. Userfull biedt hen IT-ondersteuning en zorgt voor de invulling van hun noden in verband met Dynamics CRM.

OCMW Ukkel

Het OCMW van Ukkel werd als openbare dienst opgericht om het recht op sociale hulp in de gemeente Ukkel te garanderen. Userfull zorgt er voor de continuïteit van hun processen. Zo zorgen we voor een ontdubbeling van hun werkomgeving zodat een eventuele downtime naadloos wordt opgevangen.

Pebble Media

Pebble Media is een samenwerking tussen verschillende aanbieders van premium digitale media en een initiatief van Telenet en VAR. Daarnaast commercialiseert Pebble Media ook digitale kanalen van zijn partners RMB, Ultratop en MTV Networks. Userfull ontwikkelde voor hen één van de belangrijkste online advertentiesystemen die verwerkt zitten in sites zoals stubru.be, een.be, mnm.be, hebbes.be en autokanaal.be. Verder onderhoudt Userfull hun infrastructuur zoals hun serverpark, computerpark en netwerk.

Vlaams Nederlands Huis (deBuren)

Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren biedt een platform voor debat over cultuur, wetenschap, politiek en samenleving in Vlaanderen, Nederland en Europa. Kunstenaars, journalisten, wetenschappers en politici krijgen er het woord. Voor heel het beheer van hun IT-omgeving, kunnen deBuren rekenen op de expertise van het Userfull-team.

Wermenbol

Wermenbol & Partners voert opdrachten uit voor rekening van de verzekeringsmaatschappijen met betrekking tot beheer van dossiers, het opzoeken en bepalen van de oorzaken van schadegevallen, alsook het vastleggen van schadecijfers. Userfull onderhoudt hun IT-infrastructuur waardoor ze interactief hun dossiers kunnen afhandelen en opnieuw opvragen.

International School of Brussels

International School of Brussels is een Engelstalige school die educatie voorziet voor studenten uit meer dan 60 landen. Userfull doet voor hen aan Project Management om zeer complexe IT-operaties te begeleiden. Een goed voorbeeld hiervan is de verhuizing van de servers en applicaties van een lokale omgeving naar de Proximus cloud.

Vlajo

Vlajo is de beweging “Vlaamse Jonge Ondernemingen” en wil voor meer welvaart en welzijn zorgen in Vlaanderen. Dit doen ze via initiatieven die een brug slaan tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. De rol van Userfull in dit partnership is om projecten zo goed mogelijk te begeleiden waarbij Vlajo-studenten de kans krijgen om hun eigen website te lanceren.

Homesend

HomeSend is een joint venture gevormd door Mastercard, eServGlobal en BICS die landsoverschrijdende waardetransfers tot stand brengen. Userfull heeft de opstart van hun internationale kantoren begeleid en biedt advies voor opkomende IT-projecten. Aldoende staat Userfull Homesend bij voor de implementatie van Office 365 en ontwikkelingen binnen Microsoft SharePoint.

Participatiemaatschappij Vlaanderen

PMV is een zelfstandige investeringsmaatschappij. Zij investeert in het economische weefsel van Vlaanderen. Wilt u zelf een onderneming starten, maar vindt u geen partij die borg wil staan voor uw lening? Dan moet u zeker eens bij PMV langsgaan. Userfull staat PMV bij met de meest uitdagende vraagstukken. Daarnaast ondersteunt Userfull hen ook door oplossingen binnen Sharepoint- en CRM te ontwikkelen.

CBN

CBN (Commissie voor Boekhoudkundige Normen) heeft de opdracht om de regering en het parlement te adviseren in verband met boekhoudkundige materie. Userfull ondersteunt de werkomgeving zodat alle medewerkers van CBN hun dagdagelijkse taken zonder hinder kunnen uitvoeren. Moesten er zich toch problemen voordoen, staat het team van Userfull steeds klaar om hen een oplossing te bieden.

Marx Van Ranst Vermeersch & Partners

Marx Van Ranst Vermeersch & Partners (MVVP) is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in bedrijfsrecht. Userfull staat in voor het onderhoud van hun netwerk en het volledig serverpark. Userfull volgt ook proactief change requests en technische meldingen op. Verder geeft Userfull advies en ontwikkelen wij samen de toekomstvisie van MVVP op vlak van IT.

Parkwind

Parkwind is een bedrijf dat zich focust op de ontwikkeling en het onderhoud van offshore windparken. Userfull biedt hen consultancy op vlak van IT-Management en algemene support voor deze snel groeiende onderneming.

Computer Profile

Computer Profile beschikt over een portfolio van technologie en services dat bedrijven helpt bij leadgeneratie en opvolging. Dankzij Userfull kunnen alle klanten van Computer Profile hun CRM-systeem automatisch synchroniseren met de database van Computer Profile. Daarnaast begeleidt Userfull het management team van Computer Profile bij strategische en technologische ontwikkelingen.

Media Marketing

Media Marketing (MM) onderscheidt het koren van het kaf binnen de marketing en communicatie-wereld. Via hun website, magazine en nieuwsbrieven brengen ze adverteerders, communicatiebureaus en mensen binnen de mediasector op de hoogte van het laatste nieuws. Userfull werkt nauw met MM samen om een lange termijn IT-visie uit te bouwen.

Voka

VOKA is een Vlaams netwerk van ondernemingen dat meer dan 18 000 bedrijven in België en Brussel samenbrengt. Userfull levert advies en diensten aan de kantoren te Leuven en Halle-Vilvoorde op het gebied van Het Nieuwe Werken. Zo zorgen we ervoor dat de medewerkers overal kunnen werken en toegang hebben tot alle applicaties van VOKA.

Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten

Het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten (IAB) is een beroepsorganisatie voor Belgische accountants en belastingconsulenten. Zij zien toe op de opleiding en verzekeren de aanwezigheid van een team van specialisten inzake accountancy en fiscaliteit. Zij waken er ook over dat de opdrachten van deze specialisten goed uitgevoerd worden. Userfull is er verantwoordelijk voor het beheer van het cloudplatform waar de ledenapplicaties van IAB op draaien en het strategisch plan rond oplossingsgerichte informatisering.

FiskoData

FiskoData is een team van erkende boekhouders, belastingconsulenten en accountants die advies en begeleiding op maat geven. FiskoData doet ook aan uitgebreide en regelmatige bedrijfsrapportering. Userfull beheert er de netwerkinfrastructuur en stelt een IT-helpdesk ter beschikking aan de medewerkers waardoor zij hun dagdagelijkse taken optimaal kunnen uitvoeren.

CEPSA

CEPSA Quimica is een energiemaatschappij. Zij richten zich vooral op de exploitatie, ontwikkeling en productie van petrochemicaliën, gas en elektriciteit. Als lokale IT-partner van de Belgische tak van dit Spaans bedrijf helpen we hen de continuïteit van hun systemen en tools te waarborgen. Daarnaast bieden we ook technische ondersteuning aan de medewerkers.

Var

Var is de commerciële afdeling van de VRT. Zo staat ze onder andere in voor de advertentieruimte en planning op radiozenders zoals Studio Brussel, Radio 1, Radio 2 en MNM. Doorheen de jaren heeft Userfull een relatie met Var opgebouwd tot trouwe IT-partner. Voor alle IT-noden vindt Userfull een geschikte oplossing: van partnerportalen tot CRM-software.

Thales

Thales heeft een scope van ruimtevaart, luchtvaart en defensie tot veiligheid en transport. In België is Thales vooral actief binnen het openbaar vervoer. Userfull onderhoudt het cloudplatform waarmee de uren van het openbaar vervoer in real-time worden weergegeven.